.

.

Имате нужда от промяна?!
Искате да подчертаете своя индивидуален стил в дома си?!
Имате нужда от нова подова настилка?!
За всички тези избори, можете да посетите магазините на „БОЖИДАР” ЕООД . 
Историята ни започва през 1993г, когато е създадена фирмата.
Първите ни стъпки изцяло са насочени към подовите настилки.
В търговските ни обекти ще откриете голямо разнообразие и високо качество на естествен паркет, трислоен паркет, дюшеме, ламиниран паркет, винилни подови настилки, и др., както и необходимите аксесоари към тях - первази /PVC, MDF от сериите на  Tarkett , Cobu, Retro/, лайсни, подложки и други. Фирмата работи с доказани  производители Classen, Tarkett, Swiss Krono, AGT,Kastamonu, BeryAllos и т.н.
За вашето удобство, „Божидар” ЕООД предлага цялостен пакет услуги /включващ доставка и монтаж/, циклене и лакиране на естествен паркет и дюшеме с най модерните машини , и всичко това, в кратки срокове. Бригадата на монтажистите е с дългогодишен опит, което гарантира и качеството на изпълнение.
При нас допълването на декори е непрекъснат процес, съобразен с новите тенденции и автентично излъчване.
НАШ ПРИОРИТЕТ СА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ!  Именно те са нашия стимул да се развиваме и да разширяваме дейността си. През 2014г фирма „Божидар” отвори втори магазин. В него можете да намерите бързи и лесни решения за дома ви, защото сме допълнили асортимента с бои /интериорни, алкидни и акрилни/, лакове, ВиК части, електроматериали, инструменти, железария, крепежи, мебелен обков и т.н.
 С нас можете да сте сигурни, че ще получите професионална консултация.
За целия екип на фирма „Божидар” ЕООД е удоволствие да участва в реализацията на вашите мечти и проекти, свързани с атмосферата и удобството на вашето жилище.
Благодарим Ви за доверието!

Сподели

Новини